For en aftale skriv mig en e-mail til

kontakt@fys-soeby.dk

Du kan også ringe til mig:

50 30 56 95

Fysioterapi Søby er en autoriseret fysioterapi klinik og godkendt af styrelsen for patientsikkerhed.

Spørg gerne om mine priser, når du kontakter mig.

Desværre kan du ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring da klinikken er privat klinik udenfor den offentlige sygesikring.

Men du har en mulighed for tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikring "Danmark". Se altid gældende tilskud på sygeforsikring "Danmarks" hjemmeside herunder.

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Afbud senest 24 timer før aftale. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr på 50 % af behandlingsprisen.

 

Frauke Fries

Havnevejen 1

5985 Søby


Det er hvad der venter dig i min behandling

  • en omfattende vurdering for at sikre et holistisk syn på klagerne
  • fleksible og kortvarige aftaler (også i weekender uden tillæg)
  • unik feel-good atmosfære
  • q-icon Hvordan ser en fysioterapibehandling ud for dig?

    

   En rolig, meget koncentreret og opmærksom atmosfære er meget vigtig for mig. Jeg inviterer dig fortsat til at være opmærksom på din krop under behandlingen for at forbedre din egen kropsbevidsthed. 

   Min behandlingsmetode er baseret på den ene side på passive teknikker, hvor vi mobiliserer muskler, rygsøjler og led. På den anden side er der holdningstræning såvel som en målrettet træning af muskler, der er for svage, også i form af egne øvelser. 

   Kun ved at ændre holdning, muskelstyrke og fleksibilitet kan du stabilisere de forbedringer, der opnås i løbet af terapien på lang sigt.

  • q-iconHvad er den bedste måde at forberede sig til den første behandling?

    

   I den første behandling forbereder vi os på behandlingen i en spørgsmål-og-svar-session (anamnesis) og en detaljeret undersøgelse. Vi sætter fælles mål og planlægger dit behandlingsforløb. 

   For dette skal du tænke over følgende spørgsmål:

   Hvad er dit største problem? Hvad tror du er årsagen til dine klager?Hvilke ting / aktiviteter kan du ikke i øjeblikket udføre, som du gerne vil gøre?Hvilket mål skulle du have nået, så du ikke længere har brug for mig?

   Også vigtig for mig er din tidligere medicinske eller kirurgiske historie og, hvis relevant, også røntgenstråler, rapporterer MRI.

   Medbring et stort håndklæde af hygiejniske grunde og bær behageligt tøj.

  • q-icon Efter hvor mange behandlinger er jeg smertefri / mobil?

    

   Behandlingsvarigheden afhænger af din diagnose, sværhedsgraden af ​​dine svækkelser, din tidligere sygehistorie og andre faktorer.

   Fra resultatet af vores indledende undersøgelse – hvor står du? – og dit individuelle behandlingsmål – hvor vil du hen? – Dette resulterer i varigheden af ​​behandlingsserien (i de fleste tilfælde mellem fem og ti behandlingsenheder).

   Din hjælp er dog vigtig for at opnå succes med behandlingen. Hjælp kan betyde at følge visse instruktioner, at praktisere lærte øvelser derhjemme eller afstå fra visse handlinger. Med din personlige motivation og dit ansvar for dit helbred kan helingsprocessen forbedres enormt.